<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Digital Sales Day

TALLENTEET

DigitalSalesDay -tapahtumien huippupuhujien esitykset tallenteina.

DIGITAL SALES DAY HUHTIKUU 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIGITAL SALES DAY 19.4.2018

 
 
 
 
 
 
 

DIGITAL SALES DAY 5.9.2017

Syksyn Digital Sales Day -tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

DIGITAL SALES DAY 25.4.2017

Ensimmäisessä Digital Sales Day -tapahtumassa keväällä 2017 oli mukana digitalisaation, johtamisen ja modernin myynnin asiantuntijoita pitämässä asiapitoisia ja viihdyttäviä webinaareja koko päivän. Sessioita kuunteli yli 900 digitaalisesta myynnistä innostunutta osallistujaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan verkossa. Voit seurata juuri sitä luentoa mitä haluat. Mikäli et pääse paikalle niin rekisteröityneenä näet myös nauhoitteen. Ennen tilaisuutta sinulla on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijoille ja siten osallistua tilaisuuteen.

Rekisteröidy digital sales day-päivään

Tapahtuma on ilmainen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posure interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacina quis.

Sales Communications kiittää kumppaneitaan.

dsd-hubspot-white-logo
diamond-small
Google_Partners_logo_blogpage
Databox Premier Partner